User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Strange Tyre issue (it went flat)

  1. #1
    Regular Member Dane-10's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Strange Tyre issue (it went flat)

    So, the other day i went to my local garage for fuel, and i check ym tyres on a regular basis.

    Checked them to 32psi, Allo good.

    That lasted for about 4 days, Today i went to my local shop everything was fine, parked up, came out..... flat tyre. It wasnt on 100% flat, but wasnt great.

    Got the car home, got the wheel off expecting a puncture, but checked it, blew it uypto 36psi to help show any leaks .......... Nothing.

    Got a friend out who is a mobile tyre fitter, he checked it and again, Nothing.

    Its now been sat on the car under pressure (car weight on it) and still sitting at what we left it. (been like this 2 hours now)

    So, Why would my tyre randomly go down? (i dont think some one let it down)

    the tyres are 2 months old, done 3000 miles, Uniroyal rainsport 2's.

    Any idea's?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Kent
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    No idea but same thing happened to my wife car.

  3. #3
    Regular Member ben_3.0v6's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    EMEC #3
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Had the same thing last Thursday too! Now again tonight! Had it in at national tyre and no puncture plus it's a conti seal so self seals but it's just loosing pressure slowly then all of a sudden drops from around 36psi to around 15/16???

  4. #4
    Regular Member BigWilko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Barnsley
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I had an issue where it looked like the tyre wall was pushing up against the kerb and broke the seal around the rim. went down once and never again.

  5. #5
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Happened to me once did it three times fourth time I pumped it up and it's bin fine since strange I think
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

  6. #6
    Regular Member Dane-10's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I don't park nears kerb. If anything at the time I was parked on a slope with drivers side been higher and it was this side that went down. Think I will just be getting a new tyre

    Sent from my HTC Desire S using Fat fingers

  7. #7
    Full Member Mark Evison's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    North Yorkshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Most people posting on this thread all have signums i see a trend here lol
    Vauxhall Vectra C March 2006 - Dec 2010
    Vauxhall Insignia Dec 2010 - Jan 2016
    Vauxhall Astra VXR Jan 2016 - Present

  8. #8
    Regular Member Dane-10's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Mark Evison
    Most people posting on this thread all have signums i see a trend here lol
    Lol mine is my drivers front tyre wonder if others are same, that would be odd

    Sent from my HTC Desire S using Fat fingers

  9. #9
    Regular Member BigWilko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Barnsley
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yeah, they're helpful Mark. Not just posting jokes all the time

  10. #10
    Full Member Mark Evison's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    North Yorkshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by BigWilko View Post
    Yeah, they're helpful Mark. Not just posting jokes all the time
    Pmsl hey im a funny guy mate!
    Vauxhall Vectra C March 2006 - Dec 2010
    Vauxhall Insignia Dec 2010 - Jan 2016
    Vauxhall Astra VXR Jan 2016 - Present

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strange issue??
    By JamesGTB in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 13th June 2012, 11:26
  2. strange braking issue...
    By hagga in forum Handling & Braking
    Replies: 3
    Last Post: 2nd April 2011, 19:39
  3. Strange ARB issue
    By jvr in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 11th January 2010, 17:52
  4. Strange stereo issue
    By Netstar in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 25th August 2009, 08:08
  5. Strange 1.9 CDTi Issue
    By kryton01 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 20
    Last Post: 3rd December 2008, 21:24

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •