User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: HIDS question, potential issue.

  1. #1
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default HIDS question, potential issue.

    It's coming up to 3 years no issues but the past few days both lights come on but I get the dash light for the first minute of driving then it goes off... Always N/S, thinking maybe a cancellor may pack up soon?

    This is with lights on after starting too, not the usuall issue of putting hids on then turnover... Once on a bit it doesn't happen, its after the cars been sat a bit or few hours...

    Not an issue at min, just curious...

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    I had a Similar fault - mine was traced to a failing HID bulb.

  3. #3
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    Done it a few times today too, got a set of 10k spares but don't fancy putting them in before MOT... Might swap bulbs and see if it moves to right side then?

  4. #4
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    Just gone to swap them and it'll be a right pain so gonna do it before MOT.

    When you buy the bulbs what wires are connected? Seems there's no way of disconnecting the bulbs, there's the power one side but the other goes right to the ballast?

  5. #5
    Regular Member 0114NIGEL0114's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    SHEFFIELD
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    U may need cancellors to stop errors i had the same problem i could fire them up but if i tryes to do it when i had started the car one side would work the the other side wouldnt or would fire up but go off i put cancellors to the kit and i have no problems now and it only started doing it after about 8 months mmmmm

  6. #6
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    Already got the cancellors, kits been fine for 2 years.

    It's just started now, 1st 5 mins off driving both warnings are on for the N/S, then it clears...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My Hids issue has been sorted
    By Envy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 7th April 2012, 18:41
  2. Potential issue with Vectra V6 CDTI SRI 3.0l
    By gdallas in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 20th July 2011, 05:19
  3. Sorry another HIDS question?
    By Stuarty in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 15th December 2009, 01:35
  4. Potential Air Con issue????
    By swirl80 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 7th August 2009, 21:40
  5. hids question
    By beefycol in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 5th February 2008, 10:07

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •