User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Does anybody know?

  1. #1
    Regular Member chrisj88's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newcastle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Does anybody know?

    Can u install a sub and amp into cd70 running the RCA cables through the aux socket?

  2. #2
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I would PM Ian Highlander, he is pretty up on car hi-fi.

  3. #3
    Regular Member chrisj88's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newcastle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ok cheers mate

  4. #4
    Regular Member Ziggy's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Saab

    Trim : 9-3 Vert

    Engine : 2.0

    Year : 2000

    Default

    The aux socket is for input only.

    You need a line out which the cd70 doesnt have. The only option is to use a speaker level input or you can get a converter that attaches to the speaker wire, but I cant remember the part name/number.

  5. #5
    Ex Vec-C Admin Ian-Highlander's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ely, Cambridgeshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Tourer

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTI (160ps)

    Year : 2010

    Default

    Quote Originally Posted by s_zigmond View Post
    The aux socket is for input only.

    You need a line out which the cd70 doesnt have. The only option is to use a speaker level input or you can get a converter that attaches to the speaker wire, but I cant remember the part name/number.


    As per my PM reply to you earlier (sorry it was a bit short by the way, working at the moment). The AUX is an input only for plugging things into the stereo not to pick up a feed from for an amp.

    Fit an after market head unit or use a high level to low level converter and tap off the rear speaker inputs for the amp.
    "Doing a good job here is like wetting your pants in a dark suit, you get a warm feeling but nobody else notices"
    Maptun Tuned 2.0T Estate - click HERE for mods list.
    Brentwood 2012: Winner, Saturday Show. Hull 2012: Winner, Best Estate. Hull 2013: Winner, Best Estate & Runner Up, Best I.C.E

    Now Gone, bring on the Insignia (now "Teapot" Tuned)...

  6. #6
    Regular Member chrisj88's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newcastle
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ok thanks,I just don't want to loose satnav!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •