User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: OS Indicator (front and side) staying on

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default OS Indicator (front and side) staying on

    Hi
    I've searched but cannot see an answer! Apologies if someone has posted this somewhere else...

    Wife's 06 SRI CDTI 150 Estate - the front and side indicator (off side) are on even when ignition off and key out and car locked!

    No sign of any blown bulb and these "always on" indicators flash when indicating or hazards are on.

    No fault codes showing on the diagnostics, nor any alerts on the screen.

    I'm really confused. Could it be a bulb gone faulty? Don't want to go to stealers if I can help it.

    Any help or advice would be great.

  2. #2
    Regular Member peadar's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    in the glens of Antrim N Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : ELITE

    Trim : FULL LEATHER

    Engine : 1.9 CDTI 150 BHP

    Year : 2004

    Mileage : 87,000

    Default

    just put a new bulb in should sort it

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by peadar View Post
    just put a new bulb in should sort it

    HI
    Thanks. Which one as they are all working ok?!

  4. #4
    Regular Member Zark's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just to make sure... not the parking/position lamps on? (key out while indicating iirc)

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by Zark View Post
    Just to make sure... not the parking/position lamps on? (key out while indicating iirc)
    That'll put the front and rear side light on though, not the front indicator and repeater light on the wing.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Zark View Post
    Just to make sure... not the parking/position lamps on? (key out while indicating iirc)
    No- definately not. I checked that and it works fine (sidelight and rear light on)

  7. #7
    Regular Member peadar's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    in the glens of Antrim N Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : ELITE

    Trim : FULL LEATHER

    Engine : 1.9 CDTI 150 BHP

    Year : 2004

    Mileage : 87,000

    Default

    front indicator bulb

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by peadar View Post
    front indicator bulb
    Thanks
    Will try on weekend as info on here says bumper off and head light out! Grr! never done before so it will have to wait for daylight!

  9. #9
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Check the front sidelight bulb, the indicator takes its place when the sidelight bulb blows.

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    bizarre! It has "fixed" itself!?!! All the way through,the lights were all working fine...maybe a faulty connection? will keep an eye on it as I have now got all the bulbs ready for change!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Left indicator flashing fast, front indicator not working
    By Hummelshøj in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 25th June 2012, 21:13
  2. Side indicator
    By neilrobinson1988 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 31st May 2011, 17:00
  3. 3.0 V6 CDTi Left Indicator Staying On, Help!
    By belfastbrian in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 7th December 2009, 16:36
  4. o/s indicator on instead of o/s side light
    By jrr in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 28th February 2009, 15:07
  5. side Indicator bulbs
    By baz2003uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 22nd April 2007, 22:46

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •