User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Vectra cdti not starting

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    dunfermline
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Vectra cdti not starting

    Hi all i just bought a 1.9 cdti estate that needed an inlet manifold, tyres with all that aside, i have fitted the new inlet and tyres got it insured all was going well when i took it out for the first time it was all good for the first 1.5miles then the management light came on?
    limp home mode so drove it back home again and plugged it in to opcom to see a problem with the throttle pedal but this was due to me not fitting one of the plugs back in properly on the ecu when refitted after re-map.
    now that is sorted it wont start it is coming up with fault code P1610-00 which is immobiliser realted and the light is flashing.
    can anyone tell me what to check if anything or will it need put to vauxhall dealers?
    i have another 1.9cdti with knakered engine for spares so that not a problem.



    ANY HELP WOULD BE GREATLY APPRECIATED.

    CHEERS GARRY

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Clear the code and then try

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    dunfermline
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    code wont clear it coming up an imobiliser fault imediately without even touching the key.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12th November 2012, 18:47
  2. Vectra C 2005 CDTi 1.9 8v - Starting Problem
    By aaronfenwick in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 12th October 2012, 12:44
  3. 1.9 cdti {150} starting up
    By 1 hammer in forum Diesel Engine related
    Replies: 2
    Last Post: 5th October 2012, 21:34
  4. Vectra cdti poor starting
    By brimfull in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 38
    Last Post: 3rd May 2012, 18:27
  5. vectra 04 cdti 120 starting problem
    By andyman201 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 24th December 2009, 20:15

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •