User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: clook set

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default clook set

    is there a way to set the clook in my car i had a cd 70 sat nav i have took it out but not the screen but can find a way to set the clook

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : N/A

    Trim : N/A

    Engine : N/A

    Year : N/A

    Default

    as asked on VVOC - have you fitted an aftermarket headunit?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yes m8

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    If you've still got the CD70, then remove glovebox and temp reconnect it to the existing wiring (which can be accessed easily with the GB out the way).

    ps, what's a clook?

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Dave View Post
    If you've still got the CD70, then remove glovebox and temp reconnect it to the existing wiring (which can be accessed easily with the GB out the way).

    ps, what's a clook?

    lol sorry m8 clock

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    South east
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Dave View Post
    ps, what's a clook?
    Clock, when said with a northern accent.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •