User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: cd70 postcode entry

  1. #1
    Regular Member pipamish's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    wolverhampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default cd70 postcode entry

    I was having a little play with the sat nav the other day and i cant find out how i put a postcode in when going into destinations does this sat nav only work via street names

  2. #2
    Regular Member Ziggy's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    it will only take the first 5 digits. just enter them where you enter city

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default


  4. #4
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    There is also an issue with the 2011 disc I was given , that it does not accept postcodes.

  5. #5
    Regular Member C-Owner's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    South London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yup not all will accept post codes my 2011 disc wont.

  6. #6
    Regular Member pipamish's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    wolverhampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I Think this is the case with me 2011/2012 disc wont accept postcodes

  7. #7
    Regular Member CH-VECTRA-ELITE's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Frimley
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    That's just silly, post codes are the quickest way to find an address.

  8. #8
    East Mids - Assistant Regional Organiser - Leicestershire Даниил's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Ashby-de-la-Zouch
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I find my androide phone is better than my nav 70 for that reason you can just put the post code in

  9. #9
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Get an 09-10 disc, they are the last ones to have post code search and also TMC.

  10. #10
    Regular Member Dippy-Vx-line Red's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Earlston (Scottish Borders)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Did the cd70 ever have full postcode search????

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Enter postcode?
    By SRIDAN in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 14th May 2012, 22:34
  2. sat nav postcode into the cd70
    By leedslads in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 7th June 2011, 15:19
  3. cd70 how do i get postcode to work
    By the fisherman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 21
    Last Post: 17th September 2010, 18:20
  4. Is it possible to upgrade sat nav for postcode
    By Whoosh in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 22nd July 2007, 21:21
  5. When it says no entry, it MEANS no entry...
    By SignumPhil in forum Comedy & Humour
    Replies: 11
    Last Post: 14th November 2006, 11:58

Visitors found this page by searching for:

postcode on vauxhall cd70

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •