User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Wiper issues in CDXi 3.2 V6

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Wollongong
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Wiper issues in CDXi 3.2 V6

    Seems to be few wiper issue with these cars. Hope someone can point me in the right direction here.
    They operate correctly very occasionally but when they dont ........
    The washers don't work, the intermittent will not operate and when you push the stalk downwards, it stops as soon as you release the lever no matter where the wiper is on the screen. Both speeds work fine, just when you go to turn them off you have to time it to get the correct park position, otherwise it just stops dead.
    Occassionaly they work correctly for a while, then all of a sudden they will just operate on their own, with no control then revert to the above state.
    I really dont think it is a "park" issue and have no problems with anything else operated by the CIM. Any ideas would be apprecciated.

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Have you tried a different stalk just to make sure it's not that?
    Now I need a turbo to keep up!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lisbon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Wollongong
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Not just yet, will have a look.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper issues
    By Basher1 in forum Troubleshooting
    Replies: 7
    Last Post: 8th October 2012, 16:29
  2. Air Conditioning Fan and resistor 2004 CDXI
    By Lucadavid in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 21st January 2012, 05:04
  3. Vectra CDXi in Melbourne.
    By Ascona in forum Introduce yourself.
    Replies: 12
    Last Post: 3rd February 2010, 08:42
  4. Rear Wiper issues
    By si_hoss in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 14th April 2009, 14:30
  5. Vectra CDXi as a used car option
    By bencam in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 4th March 2007, 06:56

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •