User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: problem not sure if engine management or Auto-G/box

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Loughborough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default problem not sure if engine management or Auto-G/box

    Hi, got a bit of an odd problem as title not sure which may be causing it
    if i am try to cruise along about 50mph either by foot or cruise the engine seems to dips in revs by about/upto 500ish according to dash then pick straight up agin and seems to do it for a while, may do it a different speeds but not as noticeable, also if maintaining a steady speed a very slight increase and seems to change down unnessarly.
    had new plugs, air and oil filter etc
    it a 2.2 signum direct eglance with auto box
    be grateful for any ideas and thanks in advance
    Tony

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Loughborough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    anyone got any thoughts as to what may becausing this

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Idle problem, loss of power, engine management light on.
    By Coyney in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 10th July 2011, 10:57
  2. Vectra c 02 Engine management problem
    By Physio333 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 2nd June 2010, 12:15
  3. Engine Management problem
    By Paul from Derby in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 22nd September 2008, 22:18
  4. Engine `spanner' light + auto transmission problem
    By omega2498 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 25th July 2007, 21:38
  5. engine management problem
    By vectragsi3.2 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 23rd June 2007, 21:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •