User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Vectra c 2.0 T Sri

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    dumfries
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Vectra c 2.0 T Sri

    Hi I've not been on in a long time but I would like to know if anyone has had the same problem as me or would maybe know what to do. I own a white vectra c 2.0 T Sri 2007 on a 56 plate, I've had to get a good second had engine and a new turbo, got this all fitted and got the car back but didn't seem to have any boost so I took it back to the garage and when I got it back the boost was there so I was happy, now 4 weeks later there is no boost again and just seems to be running without the turbo. The garage has said that maybe the engine was tuned up by the previous owner and that why it was quick but I know my car, when there's power there's power but when there's not there's not. If you's have any suggestions I would be happy to read them, thanks, lee

  2. #2
    Regular Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    Sounds like one if the boost solenoids has tripped and put you in limp mode. Can you read off any error codes?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    dumfries
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I haven't got any error codes to hand but my mechanic has fixed the problem today, exactly what you've just said there. She's running great now, the power is there now for over taking so I'm happy. Thanks for your help

  4. #4
    Regular Member vectra100turbo's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i am having issues with my z20net what reasons did u get a new engine cheers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. mods could i do to my vectra 1.9cdti vectra suggestion of cheap vxr bumpers
    By lynchy-- in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 6th January 2013, 00:17
  2. Vectra b rose bush for vectra c rear upper control arm
    By supernova_abh in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 4
    Last Post: 14th September 2012, 19:26
  3. Silver Vectra (Vectra C Sticker) Southport Ocean Plaza DU56
    By mishima in forum Spotted or put a flyer on a Vectra C/Signum or Insignia?
    Replies: 0
    Last Post: 29th September 2011, 23:25
  4. Replies: 9
    Last Post: 17th July 2009, 12:07

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •