User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Hesitant starting from cdti 150

  1. #1
    Regular Member simmo3187's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    North Wales/North West Border
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Elite

    Engine : 3.0 V6 CDTI

    Year : 2006

    Talking Hesitant starting from cdti 150

    Hi all

    Recently my cdti 150 vec has been a bit hesitant when starting

    Its fine when cold but if I go for a drive and let it warm up, then leave it for 10-15 mins switched off.... when i go back to it and start it....

    It seems to take longer to tick over.....like its about to start and then turn over again and starts..

    Any ideas what could cause this?

    Thanks

  2. #2
    Regular Member Даниил's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Ashby-de-la-Zouch
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : sri nav/Elite

    Engine : CDTI 150

    Year : 56

    Mileage : 130ish

    Default

    I don't know but my cdti does it but my crank sensors gone and I don't now if that makes it do it. But allways starts the second time.

  3. #3
    Regular Member simmo3187's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    North Wales/North West Border
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Elite

    Engine : 3.0 V6 CDTI

    Year : 2006

    Default

    hmmm mine always starts first time...as in i dont have to turn it off and try again

    its just when you turn the key it takes an extra few seconds and is hesitant to start

    hopefully someone might know what this is...cheers

  4. #4
    Regular Member simmo3187's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    North Wales/North West Border
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Elite

    Engine : 3.0 V6 CDTI

    Year : 2006

    Default

    bump

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1.9 cdti {150} starting up
    By 1 hammer in forum Diesel Engine related
    Replies: 2
    Last Post: 5th October 2012, 21:34
  2. Hesitant power with 150 cdti
    By lutontownfan in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 23
    Last Post: 28th June 2011, 18:27
  3. cdti 150 not starting
    By gazthebigyin in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2011, 17:46
  4. Engine is 'hesitant'
    By bighammerfan in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 30th September 2010, 09:34
  5. Hesitant when cold
    By silent_bob in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 7th March 2009, 20:25

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •