User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Bulbs

  1. #1
    Regular Member Exclusive BV's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    West Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Bulbs

    What the hell is it with vectras blowing bulbs?

    I have replaced roughly 1 bulb every month since i had the car (about 18 months)

    Headlights, Taillights, sidelights, indicators and more recently reg plate lights.


    I replaced the registration plate bulb on the left last week and now the right hand one has gone.

    The thing is if i had not replaced the left hand bulb, the other one would still be working now.

    I have had some cars in the past (vauxhalls) that never blew a bulb in years

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Warrington / Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Could you have a poor ground connection somewhere? seems unlikely seeing as you have changed damn near every bulb on the car all having different grounding points lol...

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Alternator putting out too many volts?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Buxton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i had the same problem, so changed the bulbs from cheap unknown brands to proper branded bulbs---Osram ultra life------no more problems.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 1.9CDTi(120)SRi


    Engine : 1.9DT

    Year : 05

    Mileage : 100k

    Default

    Mine is the same, had a Low Beam warning so replaced that, then a break light so replaced that, then the other low beam went then a tail light now a freaking parking light!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 23rd March 2013, 23:10
  2. Bulbs Bulbs Bulbs - non-Xenon .. Best performance?
    By Saf_789 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 49
    Last Post: 21st December 2012, 08:44
  3. 80w bulbs
    By wullie-t27 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 15
    Last Post: 12th July 2012, 11:00
  4. LED bulbs
    By The Gas Man in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 20th December 2010, 09:47
  5. Bulbs!!!
    By thegoldenbullet in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 17
    Last Post: 26th September 2007, 14:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •