User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Oil can light on start up and shut down

  1. #1
    Regular Member CraigoT's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Oil can light on start up and shut down

    The car doesn't seem to be effected at all just when I start the car a oil can with a spanner behind comes up then same happens when i turn it off. The car has had this light for nearly a year when i got the car and its mot time and just thought it might be a fail.

    If anyone can help it would be useful

    Sent from my Nokia 3210

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Service indicator


    ---Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

  3. #3
    Regular Member CraigoT's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    How can I clear it?

    Sent from my Nokia 3210

  4. #4
    Regular Member MrDerv's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    North East (Beamish)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Press and hold the trip reset button while pressing the prake pedal. Keep both pressed in for at least 10 seconds while switching on the ignition and it should reset.

    Servicing should also fix it ;-)
    Last edited by MrDerv; 16th February 2012 at 09:53. Reason: typo

  5. #5
    Regular Member CraigoT's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by MrDerv View Post
    Press and hold the trip reset button while pressing the prake pedal. Keep both pressed in for at least 10 seconds while switching on the ignition and it should reset.

    Servicing should also fix it ;-)

    Thanks it gets serviced lol just by myself not a garage
    Sent from my Nokia 3210

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Didn't need to press the brake pedal on my old DTI. Just trip reset button and then ignition on. Keep button in for 20 secs.


    ---Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Spanner light on start up
    By mikey362 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 12th September 2011, 13:41
  2. Rattle on start up and shut down
    By tubby in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 4th January 2011, 23:37
  3. Car/Spanner light on start up????
    By goosey_1976 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 17
    Last Post: 8th February 2010, 12:00
  4. Eng amber Light, no start
    By rocketfixer in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 8th October 2009, 13:45
  5. Management light on at start up
    By cdtisri in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 19th April 2007, 21:54

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •