User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Tps straight swap?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Caerphilly
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Tps straight swap?

    Ive got the z19dth in my saab just wondering if i could just swap over a tps ive borrowed to try or have they got to be calobrated in any way to the ecu im on about the one inbuilt to the throttle pedle, cheers

  2. #2
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    thottle pedals dont have an ecu, they are wired into the main engine ecu, if its exactly the same plug fitting then go for it, give it a try
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Caerphilly
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yeh i meant the main ecu ,i read somewhere about if you remove them you have to calobrate it to the main ecu but im unsure if it applies to ours? Im borrowing one off my brothers astra and dont want to mess his or mine up by unplugging!

  4. #4
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    not heard or seen any TPS calibration settings on tech2
    Plasma's Tech2 services are now partially open and able to provide services



    Come Join our new forum Insignia Owners.com for all your Insignia chat and needs

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Caerphilly
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Cheers fella, i dont think you needed to either but i just wanted to check first

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. colour screen, straight swap???
    By Big Red in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 11th August 2012, 20:29
  2. cdc40 straight swap
    By scotty84 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 29th March 2011, 23:39
  3. Been offered a straight swap on my vec, what do you think?
    By sri andy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 24th January 2010, 11:05
  4. are these a straight swap?
    By corman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 7th August 2007, 18:43

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •