User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Fan not working, can anyone advise?

  1. #1
    Regular Member vectrasimonsri's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    OXFORD
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Fan not working, can anyone advise?

    Sounds a bit of a simple question, the fan was working the other day on all speeds, and the other morning is not working at all. I have checked all fuses associated with the blower/fan air con/heating and they are fine.

    Does this mean the blower is definitly dead?

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Does it work on 4

  3. #3
    Regular Member vectrasimonsri's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    OXFORD
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by troutybrown View Post
    Does it work on 4
    I am pretty sure it doesnt work on 4, but I will check again to be sure. Wait 10 mins

  4. #4
    Regular Member vectrasimonsri's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    OXFORD
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I can confirm it does NOT work on 4 and it does NOT work on the defrost windscreen button either.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. radio working, not working, working again
    By J P S in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 22nd February 2012, 00:59
  2. Replies: 4
    Last Post: 11th November 2011, 12:05
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th November 2011, 22:58
  4. Need Some Advise
    By spennny in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 18
    Last Post: 29th March 2011, 13:52
  5. BMW Z3 2.8 advise pls
    By wardy in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 8
    Last Post: 4th September 2010, 23:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •