User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: fault code

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    merseyside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default fault code

    hi ive got a vectra c sri 150 cdti 06 reg and engine light come on and the fault code is p0650, can anyone help. also the blowers stopped working when this come on. is this normal thanks in advance

  2. #2
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    P0650 Malfunction Indicator Lamp (MIL) Control Circuit Malfunction.

    Odd that the blower stops too....

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    merseyside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yeah that come up on the comp how is this rectified? thanks?

  4. #4
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    I have never seen this FC come up. If it is not battery voltage related, MIL Bulb, wiring or then I would 'guess' at a new ECU.

  5. #5
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    Fuses? Spike from alt may have knocked some out?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    merseyside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    heard possable dry joint will have to check it all out on the wkend

  7. #7
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    Have you done the easy stuff first?

    a) Pull the battery for an hour or so - often clears silly electronic glitches.

    b) Clear the DTC's, and see if that sorts the problem.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    merseyside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi robsey no not done that mute give that a go later I Persume clear dtc u mean clea the codes? If so yeah done that last night but come straight bk on. Thanks everyone for advice any more wud be very grateful

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fault code help :(
    By Thom in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 4th February 2012, 20:14
  2. Fault code help!!!
    By billy88 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 22nd April 2011, 16:02
  3. help with a fault code
    By jan65uk in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 15th December 2009, 20:57
  4. Fault Code?
    By CDTi-SRi-Matt in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 26th February 2009, 21:43
  5. Fault Code?
    By CDTi-SRi-Matt in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 26th February 2009, 21:23

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •