User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Weird Issue

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    SUFFOLK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused Weird Issue

    Hi All,

    I have a odd issue with my 3.2 GSI, when i come to unlock my car in the morning the front indicators dont flash.

    However, when if i start the car then stop it, Lock the doors the front idicators flash. Also if i imediately unlock the car the front indicators flash.

    If the car is left for an hour or two i have the same issue not flash on the front indicators when unlocking, but ok after engine has been started, then they sto pagain if the car is left locked for a while.

    All the time the rear ones are fine ?????

  2. #2
    Regular Member mcpitman's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Club

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2004

    Default

    That sounds odd.... have you tried disconnecting the battery for an hour (think radio code will be needed)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. very weird issue with indicator
    By gregj in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 2nd April 2013, 19:05
  2. Cruise Control works but weird issue??
    By SlowCoach in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 20
    Last Post: 8th June 2012, 00:00
  3. Weird auto trans/ electrical issue???
    By matt180 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 11th September 2011, 22:54
  4. Weird power steering issue
    By devore in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 20th July 2010, 19:39
  5. Weird Fuel Gauge Issue
    By DeathStar in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 16th February 2008, 22:44

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •