User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Emissions light and power loss help plz

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Emissions light and power loss help plz

    Hello all
    My 1.9 cdti 120 recently started playing up, on driving the car the spanner light would appear for a few seconds and slight loss of power at the same time and then it would go out all this would happen in about 3 seconds.
    Last week I started the car up and now the emissions light is permanently on with no spanner light at all, and the car losses all power like it wants to just idle that happened a few times and just returns to normal again after a few seconds.
    Please can anyone help.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Any ideas anyone?

  3. #3
    Regular Member alcutler's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c 1.9cdti 120 estate

    Trim : design



    Default

    Quote Originally Posted by 1.9 DERV View Post
    Any ideas anyone?
    Bit of a guessing game again - you need fault codes really to pinpoint the problem

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Will that cost to get codes?
    Thanks.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Will that cost to get codes?
    Thanks.

  6. #6
    Full Member merikiito's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia CDTi SRi NAV 160

    Trim : SRi

    Engine : A20DTH

    Year : 2009

    Mileage : 88000

    Default

    Yes unless someone near you has the software
    Lois Griffin: Peter! You're bribing your daughter with a car?
    Peter Griffin: Ah, c'mon, Lois, isn't 'bribe' just another word for 'love'?

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ok thanks. I'll have to take it to the local mechanics.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It was the EGR valve the mechanic cleaned it for free too. I gave him a fiver lol.
    He did say he don't know of it will fix it for permanent.
    Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loss of power, Engine Management Light, Spanner Light
    By Shadrack in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 28th April 2013, 11:22
  2. Spanner light & loss of power
    By kamar in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 9th January 2013, 23:10
  3. Spanner light on but no loss of power
    By jonesy1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 1st May 2010, 12:58
  4. engine light on loss of power
    By DonZ1000 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 9th March 2010, 17:45
  5. Loss of Power and EML light comes on ??
    By taximan2009 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 20th April 2009, 12:11

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •