User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: My Dewalt Alligator stopped working....

  1. #1
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default My Dewalt Alligator stopped working....

    ?Any Power tool gurus on here,was using my Dewalt dw391 alligator saw to cut up some scrap pallets this afternoon,anyway it started to smell like something was burning so i stopped using to let it cool down,and about 15 minutes later tried again and it worked so just thought it over heated and tripped out anyway a few tries later and it just packed up altogether...?Anyone know much about repairing them....By the way i just sell em,but no nafff all how to mend em.

  2. #2
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Check the electric brushes on the motor, possibly worn down.

    There is normally two access points, opposite each other, often openened by a half turn, the brushes are normally on springs, these are normally the first thing to go.

  3. #3
    Regular Member dannyjpuk's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    This happened to me afew months ago with my hedge trimmer was using it for a while smelt funny I stoped then tried to use it nowt lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sat Nav Stopped Working
    By alhambra in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 26th September 2012, 19:24
  2. Right my hid stopped working
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 21st December 2011, 15:22
  3. DAB stopped working
    By sandman1001 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 8th February 2011, 22:27
  4. Fan stopped working
    By andyxedos in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 23rd December 2009, 23:18
  5. Air Con stopped working
    By pvmoore in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 30th July 2009, 22:31

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •