User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Another front wiper issue

  1. #1
    Regular Member Nato's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Risca, South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Another front wiper issue

    I have a similar problem to all the other wiper linkage related posts, but the fix is not the same. So far I have replaced the wiper arm, and checked the linkage arms, and neither is at fault. instead the splines at the very bottom of the spindle the arm fits on to have worn, meaning that the linkage is not solid againt the spindle. Problem is, I can't seem to find a replacement for this part. It's looking like I'm going to have to fork out and buy and entire linkage and motor, but I'd rather not if there's a way to remove and replace the spindle only.

    Any ideas folks?

  2. #2
    Regular Member Nato's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Risca, South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bump. Nobody?

  3. #3
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    Just get a complete linkage from a scrappie will be a lot easier

  4. #4
    Regular Member Nato's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Risca, South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Problem solved - got a complete unit including motor for 60 quid from local Vauxhall scrapyard, 30 minutes to fit, and all is well again!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Front Wiper Issue
    By gregac in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 10th December 2012, 14:02
  2. Wiper Issue
    By dazmufc in forum Bodywork & Interior
    Replies: 2
    Last Post: 8th June 2012, 12:41
  3. wiper issue
    By jimmywhu in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 27
    Last Post: 28th April 2012, 21:43
  4. Rear wiper jet issue
    By fattony in forum Bodywork & Interior
    Replies: 25
    Last Post: 1st August 2011, 08:21
  5. Wiper issue on intermittent
    By Waterboy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 13th January 2009, 18:09

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •