User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: 2.0 DTi issues

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Scunthorpe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 2.0 DTi issues

    Hi

    I've got a 2002 Vectra 2.0 DTi and I have some issues with it.

    1) It has an issue with locking, sometimes it will lock and some times it won't , when it doesn't lock i get the door open symbol on the dash and the interior lights are staying on.

    2) The temperature gauge doesn't move, I've disconnected the plug and the fans kick in and the spanner symbol comes on the dash.

    3) The cockpit doesn't get any warm or hot air in, could this be down to the internal fan or thermostat not working and the water pipes do get hot , is there a bleed valve just in case it's got a blockage somewhere.

    Please help because it's now doing my head in.

    Gav

  2. #2
    Regular Member Thom's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thermostat gone preventing heat building in the cooling system therefore preventing heat getting into the cab when asked?

    Sounds obvious to me but im no expert!

  3. #3
    Regular Member TonyP2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wirral, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mokka

    Trim : SE - Orange Rock 's !!

    Engine : 1.7CDTi

    Year : 2014

    Default

    Hi, Welcome to Vectra-C.
    1) probably one of the door switches, they are hidden on a Vectra-C.
    Go to the HOW 2 section, and look in the Index of all Current HOW 2's post to find more info.
    2) and 3) Probably the engine thermostat failed, they seem to last about 2 years.
    Again, more info the HOW 2 section Index of all Current HOW 2's.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EGR Issues
    By signum_1.9 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 30th June 2012, 11:51
  2. GID issues
    By kensbey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 11th May 2011, 17:46
  3. Issues!
    By Danwells72 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 29th April 2011, 01:13
  4. Would I have any issues with...
    By n_hudson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 24th August 2008, 19:07
  5. mp3 issues with cd 70
    By jeff_g in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 6th June 2008, 22:27

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •