User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Seriously!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 07

    Default Seriously!

    Starting to get annoyed with this.

    I bought a DTUK Eco3 green box last night and it arrived before 8am this morning (brilliant service off them.) Before I contact them though, I thought I'd try on here, I've had a look on the AoN forum and there's a thread with a few pictures but none in depth on how to fit the little ****! The plug that's just to the right of the common rail will not seem to come off...Anyone help?

    Cheers

  2. #2
    Regular Member stevie16v's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI XP1



    Default

    It should come off no bother. There's a wee bit that you need to press in which lifts a tab as far as i recall

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 07

    Default

    There's a yellow bit which I tried to lift but it's a right pain!

    Also just realised this is in the wrong section, sorry Guess I'll go have another go at it.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 07

    Default

    There's a yellow bit which I tried to lift but it's a right pain!

    Also just realised this is in the wrong section, sorry Guess I'll go have another go at it.

  5. #5
    Regular Member XPCobra's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Vectra Hatch

    Trim : SRI with added X-Pack

    Engine : 1.9 16v 150

    Year : 2006

    Mileage : Near 100K

    Default

    There's a yellow bit that has to slide away from
    The plug, then you can press the black bit in and it will slide off, easy peasy

  6. #6
    Regular Member headscratcher's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dover
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    also like to add ,
    with the clip yellow,
    it will feel as though it comes out all of sudden and feels like you have snapped the lug off,
    when you lift gently apply pressure and pull,
    still feels like it comes away sharpish tho

  7. #7
    Regular Member headscratcher's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dover
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sorry ment push and pull

  8. #8
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 9-3 Wagon

    Trim : Turbo Edition

    Engine : TID (1.9 16v)

    Year : 2010

    Mileage : 137000

    Default

    THIS may help mate.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •