User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: 2.0t turbo not working no boost???

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default 2.0t turbo not working no boost???

    Not drove the car in 2 weeks and got in to today and no boost at all wat is there to check up on?

  2. #2
    Full Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    check to see if a boost pipe has come off, the short one that comes off the bottom of the turbo is a prime candidate. It could be your charge air bypass valve though...

    check your pipes around that dump valve thingy of yours first though..
    My old Signum, the animal; she now rests in pieces in several other members cars.. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=200
    The wifes vec show car, started as a standard daily driver and ended up like this. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=709



  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Caveman_nige View Post
    check to see if a boost pipe has come off, the short one that comes off the bottom of the turbo is a prime candidate. It could be your charge air bypass valve though...

    check your pipes around that dump valve thingy of yours first though..
    Ok I'll ave a look around tomorrow it's not going above zero on the boost gauge

  4. #4
    Regular Member beat275's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Newcastle West Denton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Try cleaning the sensor iv had this prob and that worked plus disconnected the battery for 30 mins. Worked a treat. I love the 2.0t engine. Better than my old engine (1.2 corsa lol)

    Sent from my X10i using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Boost gauge stopped working...
    By spoons in forum Petrol Engine related
    Replies: 1
    Last Post: 9th July 2011, 14:41
  2. CDTi Boost Gauge........Working!!!!!!
    By V2 5TE R in forum Diesel Engine related
    Replies: 6
    Last Post: 20th July 2010, 21:07
  3. What does your 2.0 Turbo boost to?
    By Mark2.2 in forum Petrol Engine related
    Replies: 21
    Last Post: 21st February 2010, 14:14
  4. Boost gauge now working as it should....
    By Mark2.2 in forum Petrol Engine related
    Replies: 2
    Last Post: 21st February 2010, 12:21
  5. Turbo Boost?
    By Jay Kay 313 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 22
    Last Post: 17th December 2007, 18:34

Visitors found this page by searching for:

my vectra 2.0 liter petrol turbo not kicking in

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •