User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: No Power / Throttle response (cold start)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Burton On Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default No Power / Throttle response (cold start)

    Hi all. not been arount for a while and wondering if you can help shed some light on a recent problem.

    A coule of time now the car seemed really sluggish pulling away in first up to around 2.5k I thouhht nothing much of it at fist and put it down to me not giving enough boot as I pulled away. However after it did it a couple more times. Generally on first use in the morning I figured that I may have a problem in the making.

    When I finished wirk today the car started but wiuld not rev. It sounded like it would possibly stall but then ticked over without any issue. However I could floor he accelerator and nothing at all would happen. After around 2 minutes of this it slowly started to rev more and more and eventually after around 5 minutes I was able to drive home.

    Please shed any light as to what could be the cause of this problem as I have a feeling it is only going to get worse.

    There was no engine management or spanner lights displayed in the dash.

    Thanks all.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Burton On Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sorry I think a mod needs to move to technical. Thanks

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800

    Year : 04

    Mileage : 128000

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Burton On Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks Ste. I will see what I can do. Also I dont think the glow light illiminated tonight but will check that out in the morning. Also going to hook up the diagnostics to see if it throws anything up.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Burton On Trent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I know i'm bumping this but just wanted to say thanks again. Did it in about 2 hours after work tonight. Solenoid was stuck solid with corrosion.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bad throttle response
    By Hodgy in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 6th February 2013, 19:21
  2. Bad EGR and no response from the throttle 2,0 DTI
    By ldanieli in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 13th February 2012, 19:38
  3. no power from cold start
    By gazthebigyin in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 8th February 2011, 00:30
  4. Throttle response
    By old cruiser in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 21st July 2009, 08:27
  5. No Throttle Response When Cold
    By VectraV6CDTi in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 11th January 2007, 18:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •