User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Problem with heater

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Problem with heater

    Hi all

    i am having problems with heater resisters.

    my first one lasted 4 years, but the second one i put in only lasted about 6 months. i dont really know what the problem is. can anyone help??

    thanks

    steve

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Check the scuttle drain in front of the pollen filter for blockage

    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?p=1234913

    ---Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
    Last edited by tony-1977; 16th January 2012 at 20:32.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    checked, all clear, an dry. fan works on 4 so i know its the resister, but it shouldnt keep going

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    how stiff should the fan be behind the pollen filter

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    It should spin freely


    ---Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    A squirt of wd40 down the moror shaft (throigh pollen filter) sorted mine out when it started sticking


    ---Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    lol woops mines a bit stiff haha, that must be burning the resistor out

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    any ideas if wd40 doesnt work

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Quote Originally Posted by webtrawler View Post
    any ideas if wd40 doesnt work
    Try 3-in-1 oil too. If not, it'll be a strip down of the motor, or replacement


    ---Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ah nice. ok will give it a go and let you know

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Heater problem help
    By squeeze76 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 10th January 2013, 10:35
  2. Heater problem
    By kirstylt in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 14th February 2012, 20:16
  3. Heater problem, help please
    By spandy234 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 28th November 2010, 17:36
  4. heater problem
    By rickeys16v in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 26th February 2010, 02:34
  5. heater problem
    By Guyver1 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 23rd November 2007, 00:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •