User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: windscreen wipers

  1. #1
    Regular Member Lee.J's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Stockport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default windscreen wipers

    Hi all

    My windscreen wipers are not working on intermittent has anyone else had this problem before?

    Thanks

    Lee

  2. #2
    Regular Member DeeBe's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    South Shields
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I haven't mate, but I know the actual wiper stalks can be faulty, as can the motors. Are your wipers returning to the bottom of the windscreen properly as they should?

    Dave

  3. #3
    VIP-Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Turdsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Lada

    Trim : Riva

    Engine : 6.0 V12

    Year : 1954

    Mileage : 567890987

    Default

    Check your fuses, there are 2 fuses for the wipers. 1 for intermittent and fast and one for normal speed iirc. In my quest for front fogs I swapped to a facelift front fuse box and didn't realise the fuses were different positions, the wipers didn't work on intermittent until the fuse was in the correct position.

  4. #4
    Regular Member Lee.J's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Stockport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by DeeBe View Post
    I haven't mate, but I know the actual wiper stalks can be faulty, as can the motors. Are your wipers returning to the bottom of the windscreen properly as they should?

    Dave
    Hi Dave

    Thanks for your replys guys.

    My wipers do not return to there normal position.

    Lee

  5. #5
    Regular Member Lee.J's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Stockport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by DasArab View Post
    Check your fuses, there are 2 fuses for the wipers. 1 for intermittent and fast and one for normal speed iirc. In my quest for front fogs I swapped to a facelift front fuse box and didn't realise the fuses were different positions, the wipers didn't work on intermittent until the fuse was in the correct position.
    Thanks DasArab

    I will check the fuses.

    Lee

  6. #6
    Regular Member Lee.J's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Stockport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Found this helpful thread http://www.vectra-c.com/forum/showth...t=90026&page=4

    Removed wipers and scuttle lid. The connecting plug was covered in dirt and moisture was inside the plug.

    Sussed out how to get to the wiper motor if I need to remove it in the future thanks to the above thread.

    Cheers

    Lee

  7. #7
    New Member melvyn8181's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    north lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ive just fixed mine, same symtoms as yours,water can get in the motor and cause it to fail, there is a bodge it on here somewhere but i just got a second hand motor/linkage off a scrappie for £25 and now works a treat.

    OR.....your wipers are in service mode.

  8. #8
    Regular Member Gubmint Agent's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Feels a lot like Kathmandu.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2007


  9. #9
    Regular Member Lee.J's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Stockport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by melvyn8181 View Post
    ive just fixed mine, same symtoms as yours,water can get in the motor and cause it to fail, there is a bodge it on here somewhere but i just got a second hand motor/linkage off a scrappie for £25 and now works a treat.

    OR.....your wipers are in service mode.
    Mine works after the engine has been running for 10 min, pointing towards the motor I think.

    25 quid good price! wonder what the main stealer would have charged for that.

  10. #10
    Regular Member Lee.J's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Stockport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Gubmint Agent View Post
    Thank you

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Windscreen Wipers
    By king0459 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 8
    Last Post: 20th November 2012, 08:29
  2. Windscreen Wipers
    By Pete32 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 15
    Last Post: 28th January 2010, 13:35
  3. Windscreen Wipers
    By topman in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 24th January 2009, 20:30
  4. windscreen wipers ???????
    By shillbag in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 17th January 2009, 16:59
  5. windscreen wipers
    By jamesr in forum Bodywork & Interior
    Replies: 1
    Last Post: 1st January 2007, 11:10

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •