User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: 19cdti 150

  1. #1
    Full Member daddyjay's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    poole
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra facelift

    Trim : sri

    Engine : z20net 2oltr turbo

    Year : 57

    Mileage : 38200

    confused 19cdti 150

    hi folks anyone know what could cause the power stearing not to work.
    pump has been sent off and reconditioned but still working right.
    its a 55 plate elite not that that makes much difference me thinks.

    any help would be great so he can get gar going again...
    thanks jay..

  2. #2
    Full Member daddyjay's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    poole
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra facelift

    Trim : sri

    Engine : z20net 2oltr turbo

    Year : 57

    Mileage : 38200

    Default

    anyone please..

  3. #3
    Regular Member the-wizard's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Tamworth - ''The Capital of Mercia''
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra-c

    Trim : sri

    Engine : cdti

    Year : 2004

    Mileage : 98,000

    Default

    Lift up the battery cover & to the left of the battery is a Large fuse connector thingy!, Check the fuse & its connections there known to come loose sometimes.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Check the output from the alternator. The PS is the first thing to stop working if power gets low


    ---Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

  5. #5
    VIP-Member Johnsdutton's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    East Kilbride
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Mileage : 110,000

    Default

    I know it is obvious but have you checked the fluid level, then as already suggested try the fuses.
    3.2 v6 Signum and loving it

    http://www.freewebs.com/johnsdutton/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 19cdti??
    By John LE in forum Spotted or put a flyer on a Vectra C/Signum or Insignia?
    Replies: 1
    Last Post: 31st July 2012, 20:36
  2. 19cdti 150 using a lot of fuel
    By paulflacky2 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 9th August 2009, 10:36
  3. where best 2 get cam belt kit 19cdti[150]
    By conny in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 21st July 2009, 21:59
  4. 19cdti turbo's
    By Gsi3.2 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 22
    Last Post: 26th March 2006, 17:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •