User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Dab - cd70

  1. #1
    Regular Member m8wos's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    bedford
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Dab - cd70

    can a DAB radio be added to the cd70 if so which one..

    thanks

  2. #2
    Regular Member yysnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    in short, no at the moment.

  3. #3
    Moderator & Events Assistant paulhb's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wondering lonely as a cloud
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    in short yes using this unit:

    http://radiomagonline.com/digital_ra...o_in-car_1114/

    However it is not part of the canbus and utilises your Aux in but it can be done and has some good reviews and its £179 and as you can see has its own display rather like a Bury or Parrot after market phone system.

    http://www.pure.com/products/product...oduct=VL-61716

  4. #4
    Regular Member TonyP2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wirral, UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I fitted an Aux input to my CDR2005 radio (using a JVC KS-IF200) and use a Pure Pocketdab 1500 to connect to it.

    The 1500's headphone cable (or in my case the audio cable to the aux input) is the aerial so I have a long one that goes across the bottom of the windscreen.

    It is also possible to power the 1500 using a 12V to 5V cigarette lighter USB adaptor.

    It's not perfect, but mostly works well.

  5. #5
    Regular Member m8wos's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    bedford
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Talking

    Quote Originally Posted by paulhb View Post
    in short yes using this unit:

    http://radiomagonline.com/digital_ra...o_in-car_1114/

    However it is not part of the canbus and utilises your Aux in but it can be done and has some good reviews and its £179 and as you can see has its own display rather like a Bury or Parrot after market phone system.

    http://www.pure.com/products/product...oduct=VL-61716
    thats the one ive been looking at

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CD70 and Aux in
    By lee gsi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 8th January 2013, 13:59
  2. Cd70 please help!!! :)
    By jones5n in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd June 2011, 10:34
  3. Cd70
    By gregc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 11th November 2010, 02:32
  4. cd70
    By wstwatson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 22nd June 2009, 20:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •