User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Problem in stack

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Portugal
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Problem in stack

    Hi People..

    I´m a portuguese and i have one Opel Vectra GTS 1.9 CDTi 16 V

    I have one problem im my gts. When activate the position on my stack "wash front window" dont happen nothing. the others funtions on the stack function 100% .

    This problem happen someone in forum ?

    Somebody can help me ?

    Thanks

    Mário

  2. #2
    VIP-Member puppet's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia 1.8 SRi

    Trim : VX Line Red

    Engine : 1.8VVT

    Year : 2011

    Default

    Can you hear the washer motor running/whirring when you operate the stalk?

    If you can't, then my guess would be that the motor/pump may well be broken. Easy enough to replace, they are in the passenger side (L/H) front wheel arch, just under the headlamp. Need to loosen the plastic liner in the wheel-arch to get to it. Might also be worth taking the electrical connector off of the pump and trying a voltmeter across it when you are operating the stalk, that would confirm it as faulty if you get zero reading.

    Or, if you can hear the motor running when you operate the stalk, there is a small black filter on the screenwash bottle which often blocks. A quick clean would perhaps get it going again.

    Have a looky here for how to remove and clean it:

    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=107593

    Hope that helps!

  3. #3
    Regular Member smiler1982's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I did this and it works wondered however now the back washer works but the front does not. I think maybe there is a blockage in the pipe near the pump. What is the best way to clear this pipe out?

  4. #4
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    Have you checked the fuse/relay for the pump?

  5. #5
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    Think u mean stalk also u have posted the same thread 3 times
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

  6. #6
    VIP-Member puppet's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia 1.8 SRi

    Trim : VX Line Red

    Engine : 1.8VVT

    Year : 2011

    Default

    I think I'd take the pipe off in the scuttle panel, near the washer jet, and also down at the pump, and then just give it a good blow through.

  7. #7
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    Now merged to 1 thread.

  8. #8
    Regular Member smiler1982's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks puppet, much appreciated

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Portugal
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for your comments...

    The water pump is not, because when i activate wash rear window is work... Just the position "wash front window". Exist any relay in a front to comand this operation ?

  10. #10
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    yes there is.. but not just for the front..

    But it still can be the pump.. as it rotates the other way when going to the back window rather than the front.. but try to see if any blokage to the pipes.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. How does a remaped 2.0T stack up against 9-3 AERO
    By accveccysriturbo in forum Petrol Engine related
    Replies: 16
    Last Post: 9th September 2010, 14:05
  4. Tyre Stack
    By Tadpole in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 3
    Last Post: 18th July 2009, 01:09
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •