User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: remap/dtuk question

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default remap/dtuk question

    If i one day get one of the above could I put a sport button in dash and when you press it it activates the remap/chip box

  2. #2
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Nope

  3. #3
    Regular Member SRIcdti205's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bourne, Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : V6 cdti

    Year : 2006

    Mileage : 56000

    Default

    Remap gives you better mpg why would you want to switch it off. its better to have it all the time.

  4. #4
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sport button is for suspension

  5. #5
    Regular Member SRIcdti205's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bourne, Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : V6 cdti

    Year : 2006

    Mileage : 56000

    Default

    you can have it so it works on the sport button cause thats how my friends got it.

  6. #6
    Administrator Big-Pete's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Home or in the Gym
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    96 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Audi Q7

    Trim : S-Line Plus 245

    Engine : 3.0 TDV6

    Year : 2013

    Mileage : 3023

    Default

    Quote Originally Posted by DAVIDD88 View Post
    Sport button is for suspension
    Aswell as Steering and Throttle responce etc

  7. #7
    Regular Member SRIcdti205's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bourne, Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : V6 cdti

    Year : 2006

    Mileage : 56000

    Default

    sport button works with the ecu giving you more response

  8. #8
    Administrator Big-Pete's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Home or in the Gym
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    96 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Audi Q7

    Trim : S-Line Plus 245

    Engine : 3.0 TDV6

    Year : 2013

    Mileage : 3023

    Default

    Quote Originally Posted by SRIcdti205 View Post
    you can have it so it works on the sport button cause thats how my friends got it.
    Then he must just be using the Sports Button as a switch..

  9. #9
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    How as if the tuning box is plugged in how can u turn it off and if your car is mapped its previous or original map is wiped

  10. #10
    Regular Member SRIcdti205's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bourne, Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : V6 cdti

    Year : 2006

    Mileage : 56000

    Default

    i only know it works on a remap

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DTUK Green Box Question
    By Stephen S in forum Diesel Engine related
    Replies: 5
    Last Post: 12th January 2012, 11:45
  2. dtuk or remap
    By fjaimo10 in forum Diesel Engine related
    Replies: 10
    Last Post: 21st November 2011, 20:27
  3. remap question
    By neill in forum Tuning
    Replies: 3
    Last Post: 2nd September 2011, 22:42
  4. What Would YOU Choose? DTUK OR BLUEFIN REMAP
    By Elahi_786 in forum Diesel Engine related
    Replies: 10
    Last Post: 11th January 2011, 12:15
  5. BSR REMAP OR DTUK BOX???? you have the power its upto you
    By slick91 in forum Diesel Engine related
    Replies: 33
    Last Post: 9th June 2010, 21:49

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •