User Tag List

Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  9
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Wiper problem!

  1. #11
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2022
    Location
    romania
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : opel

    Trim : signum

    Engine : z20net

    Year : 2007

    Mileage : 120000 mi

    Default

    a happy ending story i suppose

  2. Likes bibu16v liked this post
  3. #12
    Regular Member bibu16v's Avatar
    Join Date
    Oct 2021
    Location
    Timișoara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SW Elegance II Sapphire Black

    Engine : Z18XER

    Year : 2007

    Mileage : 170k km

    Default

    Quote Originally Posted by northpole View Post
    lol and you said you checked all fuses... but you didn't it happens... you do realize that from now on you'll get asked if you checked the fuses first right? lol
    Not just said, but done, obviously their continuity...never crossed my mind to check their positions too...

    Quote Originally Posted by horaa View Post
    a happy ending story i suppose
    Indeed...but after some work...wiper motor out, checked and greased...dead leaves and debris cleaned(and there was a lot!)...
    Last edited by bibu16v; 8th February 2024 at 14:30.

  4. Likes northpole, horaa liked this post
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper problem help!
    By gunno in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 31st March 2013, 21:22
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. 07 Wiper Problem
    By retroandy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 3rd July 2012, 21:21
  4. Wiper problem
    By stripey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 26th September 2011, 06:32
  5. Another wiper problem!
    By Taffyopel in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 9th January 2009, 20:34

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •