User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Sub & Amp Setup

  1. #1
    Full Member hothatch's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nottingham, emec#7
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia

    Trim : SRI NAV

    Engine : 1.6T 180 ECOTEC

    Year : 2012

    Default Sub & Amp Setup

    Hi everyone,

    How have you guys setup your amplifiers and subwoofer in the boot?
    I'm looking into changing my setup. Any pics will be nice

    Thanks.

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Some people put the amp into the storage in boot with a fan keep it cool or lift the floor and put a plasic clear panel in middle with leds with the amp under

  3. #3
    Full Member hothatch's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nottingham, emec#7
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia

    Trim : SRI NAV

    Engine : 1.6T 180 ECOTEC

    Year : 2012

    Default

    Anyone?

  4. #4
    Regular Member alzsxi's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Maidstone, Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






  5. #5
    Regular Member alzsxi's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Maidstone, Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






  6. #6
    Regular Member mickydoos's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Crawley, West Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    And mine (though I now have a new diamond audio sub):
    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=133147

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    This is London baby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Dodge Journey

    Trim : SXT

    Engine : 2.0Tdi (VW Engine)

    Year : 2010

    Mileage : 53000

  8. #8
    Full Member hothatch's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nottingham, emec#7
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia

    Trim : SRI NAV

    Engine : 1.6T 180 ECOTEC

    Year : 2012

    Default

    Thanks guys i kind off have a rough idea what i want to do now.

    Here are the pics of my old design.

  9. #9
    Full Member hothatch's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nottingham, emec#7
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia

    Trim : SRI NAV

    Engine : 1.6T 180 ECOTEC

    Year : 2012

    Default

    I'll upload my current setup later, the cooling fans have been removed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 314 setup
    By 06sri in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 10
    Last Post: 3rd October 2012, 23:20
  2. 314 mm setup
    By dannysport18 in forum Handling & Braking
    Replies: 8
    Last Post: 4th August 2011, 18:54
  3. my new 2 din setup
    By kman247 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 21
    Last Post: 28th May 2010, 14:58
  4. New ICE setup help!
    By chris_1d in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th April 2009, 19:15

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •