User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: hello

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    south london
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default hello

    hi peeps
    just bought an 04 vectra cdti elite its the 150 in black ive done 400 miles in it so far and am pretty happy, my only one concern is that it has gone into limp mode about 3 times but has reset with the ignition.. im hoping its something minor like a hose or maybe the egr valve any one got any ideas?
    any help would be appreciated cheers


    Greg

  2. #2
    Full Member daddyjay's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    poole
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    south london
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    what sort of pics u after mate?

  4. #4
    Regular Member Ralphwells1967's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    dartford
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hello and to vec c m8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •