User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Odd hid issue

  1. #1
    Regular Member aerodynamic18's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lisburn, N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Odd hid issue

    guys i have hits fitted to my car. Every so often when i switch it on and then switch on the headlights the abs and t/c light stay on and when i restart the car and then rev the engine then switch the lights on at the same time they don't come on. I thought this could be the hid set so i bought a full new set and went from 50w to 35w in case it was an issue with that. It still happens and is driving me nuts. As i said its not every time tho but a lot of the time. Also the car sits all week in the garage unlocked so as to not put too much drain on the battery. Anyone any ideas what could be going on?

  2. #2
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Where are the ballasts mounted as they can interfere with the Canbus.

  3. #3
    Regular Member aerodynamic18's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lisburn, N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    under the headlight unit them selves attached to the unit as there was a perfect cutout in the plastic

  4. #4
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Mine are there too with no issues.

    Cant help sorry.

  5. #5
    Regular Member aerodynamic18's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lisburn, N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    the old set were fine for ages then this started to happen so i changed the whle set incase but its still there how long will the battery last in case its that?

  6. #6
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds like your alternator is on its last legs and isn't charging as it should.

  7. #7
    Regular Member aerodynamic18's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lisburn, N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    how can i check this then?

  8. #8
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Bad ballest used to happen in 206 I had abs airbag n management light turn car off back on would be fine

  9. #9
    Regular Member aerodynamic18's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lisburn, N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thats what i thought so thats y i bought a brand new full set and no difference different model and everything and bought from hid direct for a vec-c

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Air con issue
    By harts1.9design in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 12th June 2012, 11:26
  2. hid issue
    By Morephun in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 30th June 2011, 10:30
  3. Hid a serious issue ?
    By Elahi_786 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 38
    Last Post: 29th November 2010, 02:28
  4. DAB issue
    By qsdjdan in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 20th January 2010, 01:12
  5. key fob issue
    By doghead632 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 4
    Last Post: 25th August 2009, 10:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •