User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: sky + box memory

  1. #1
    Regular Member stevie16v's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default sky + box memory

    My sky plus box is showing 40% memory remaining but i've only got about 30% worth of stuff on it. Anyone came across this before or has any suggestions?

  2. #2
    Admin & Server Techy Ian-Highlander's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ely, Cambridgeshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Some of the Sky box hard drive is reserved for Anytime and Anytime+ you can completely disable these I think if you don't want them and get the disk space back useable again.
    "Doing a good job here is like wetting your pants in a dark suit, you get a warm feeling but nobody else notices"
    Maptun Tuned 2.0T Estate - click HERE for mods list.
    Brentwood 2012: Winner, Saturday Show. Hull 2012: Winner, Best Estate. Hull 2013: Winner, Best Estate & Runner Up, Best I.C.E

    Now Gone, bring on the Insignia (now "Teapot" Tuned)...

  3. #3
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    As Ian said, I turned that function off and gained loads more space.

  4. #4
    Regular Member stevie16v's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ah thats maybe what it is then. we use the live pause quite a bit aswell, wonder if maybe thats blocked a little memory too, i'll give it a try

  5. #5
    Regular Member stevie16v's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    sorted, went from 46% to 72%

  6. #6
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Get yerself on to TiVo, 1Tb model, also records things as you "thumbs up" programs but doesn't use space on your HD record 3 programs at once and watch a 4th

  7. #7
    Regular Member stevie16v's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Can't get it where I stay unfortunately and there's no plans for it to become available

  8. #8
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by stevie16v View Post
    sorted, went from 46% to 72%

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Don't forget to do a defrag occasionally to allow the disc to run faster, as you would do with your PC.

    Go into the hidden menu - Press Services, 4, 0, 1, Select. Then choose option 7 - Sky+ Planner Rebuild.

    This shouldn't delete any saved recordings, but I accept no responsibility if it does.

    The only option that should do that is option 8 - Full System Reset. Best not to press that one.

  10. #10
    Full Member chrisvectra's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Are you VXR Enough
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    how do you activate sky anytime +
    VXR IS FOR LIFE NOT JUST FOR THRILLS !



Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ps3 memory help
    By Adz86 in forum Games Room
    Replies: 1
    Last Post: 9th October 2009, 10:25
  2. ECU and CIM lost memory?
    By blue estate in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 1st July 2009, 01:11
  3. Wii memory card.
    By MLC in forum Games Room
    Replies: 14
    Last Post: 22nd November 2008, 21:49
  4. 1gb memory
    By Marty J CDTI in forum General items for sale
    Replies: 3
    Last Post: 28th April 2007, 12:52

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •