User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: 3rd injector conector

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    slough
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default 3rd injector conector

    anyone had a problem with 150 bhp vectra c facelift wiring conector to 3rd injector and what did you do about it ?

  2. #2
    Full Member GazVXLINE170's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Common fault of the 150. The dealer should be able to fix it for about £40-£90. It involves replacing the plugs. The old style are yellow but the new ones are blue.
    Insignia VX-Line Nav CDTI 170.

  3. #3
    Full Member Aikon58's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Englandshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Replied on vvoc for you

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    slough
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    but i have blue and it still faulty 3rd injecter plug.

  5. #5
    Full Member merikiito's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Considering yours is a facelift it should have the revised wiring/plug as standard. Are all your plugs blue?
    I would say you may well need to redo the no 3 plug or possibly you have a faulty injector
    Lois Griffin: Peter! You're bribing your daughter with a car?
    Peter Griffin: Ah, c'mon, Lois, isn't 'bribe' just another word for 'love'?

  6. #6
    Regular Member Big Knox's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Edinburgh
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I have facelift and mine were yellow. Had this problem a while back, kit to fix it was about £12 from dealer. 10 minutes with soldering iron. Problem solved.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

  7. #7
    Full Member Aikon58's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Englandshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by hippo View Post
    but i have blue and it still faulty 3rd injecter plug.
    But you didn't reply in that thread and never gave that info at first,so i didn't know that
    Have you got a spare laptop ?
    Buy opcom for it and plug it in and check your injector readings
    http://www.ebay.co.uk/itm/2708066435...ht_5051wt_1233
    Or if you are sure it's the injector plug,just replace it
    Part Number from the dealer is: 93189918

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    slough
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    defo 3rd injector plug, i chopped it off fitted two very small lucas terminals and pushed them on the pins in the injector socket works fine

  9. #9
    Full Member Aikon58's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Englandshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by hippo View Post
    defo 3rd injector plug, i chopped it off fitted two very small lucas terminals and pushed them on the pins in the injector socket works fine
    Ideal

  10. #10
    Regular Member the-wizard's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Tamworth - ''The Capital of Mercia''
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by hippo View Post
    defo 3rd injector plug, i chopped it off fitted two very small lucas terminals and pushed them on the pins in the injector socket works fine
    Can you give me some idea what your problem was to make you come to this conclusion ?, I have no running/starting problems at all other than a rough idle/tick-over, I have opcom'd it & i'm getting out of normal readings on 2 injectors, I'm thinking it is injectors but have no info regarding other peoples problems other than i know most have hick-ups/miss-fires at speed, Any input would be great thanks.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 27th September 2013, 00:22
  2. F10 fuse? Crimp conector
    By BooDaChris in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 23rd January 2013, 22:35
  3. Areial Conector
    By baldybrewer in forum Bodywork & Interior
    Replies: 6
    Last Post: 10th January 2013, 01:13
  4. Injector Wiring Loom (common fault on 3rd injector)
    By Vaux-Man-G in forum Parts for sale
    Replies: 3
    Last Post: 8th October 2010, 12:18

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •