User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: heater fans not working?

  1. #1
    Regular Member Jaspa's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : GSi

    Engine : Z32SE

    Year : 53

    Mileage : 57,000

    Default heater fans not working?

    evening all,

    heaters are fine matrix etc. but the fans just are not workin, helpfully they stopped working whilst in speed position 0, so unsure if it is the resistor or the fan itself, its a gsi so has full electrical fascia.

    anything i can be checking looking for etc? where to start?

    any help would be greatly appreciated...thanks..jaspa!

  2. #2
    Regular Member vectrasri-j's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTI 120

    Year : 2006

    Mileage : 100000

    Default

    did you find out what this was mate, mines a gsi aswell with the climate control
    its got a mind of its own, it completely stops working sometimes and wont do nothing and then after a while/couple of restarts it works as it should??

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    LU1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Same here guys my gsi is also playing up :s
    Its got a mind of its own

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    LU1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Same here guys my gsi is also playing up :s
    Its got a mind of its own

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fans not working!
    By Danwells72 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 20th July 2012, 20:37
  2. heater fans not blowing
    By Jaspa in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 3rd December 2011, 16:37
  3. Fans not working on 1 2 & 3
    By twigster78 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 15th November 2009, 00:30
  4. Heater Fans Died
    By msilcocks in forum Bodywork & Interior
    Replies: 15
    Last Post: 18th September 2009, 14:23

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •