User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Front Windows

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Front Windows

    Hey

    Basically a while ago my alternator in my 2.2sri died. So got it replaced, and sorted. However ever since I got it I've been having issues with my electrics, buttons being unresponsive. Worst being the front windows. They work sometimes, but at others just wont work at all.

    Any ideas?

  2. #2
    VIP-Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    `
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : `

    Trim : `

    Engine : `

    Year : `

    Mileage : `

    Default

    Just the usual dirty contacts on the switches.

    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=92625
    "We are not some sort of dictatorship!"


  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks will give that a try

  4. #4
    Regular Member mickydoos's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Crawley, West Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Tinners View Post
    Thanks will give that a try
    Do, there's a good How2 on it somewhere. My passenger window switch never worked, followed the guide and presto. Worked like new :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Front windows not working?
    By Leemarksmith in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 26th October 2012, 16:34
  2. Front Windows Dropping
    By Sparky67 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 6
    Last Post: 9th January 2012, 22:13
  3. Electric windows (Front)
    By Mark2.2 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 19th June 2010, 23:40
  4. Front Windows
    By sb1uk in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 1st December 2009, 14:02
  5. Front windows open themselves!!!
    By Meldrewreborn in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 20th November 2008, 22:02

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •