User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: LImp Home Mode....

  1. #1
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default LImp Home Mode....

    For the last week or so ive had the dreaded spanner light keep coming on and off intermittently ,ive checked all the obvious culprits to no avail,so i'm at a loss ..
    Just wondered if there's anyone close to me (DE75 7AX) who could pop a code reader on the car for me to help me out with a diagnosis,beer tokens are in hand for sure.....Thanks in advance....Just gonna give it a run now after cleaning the egr and boost sensor.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    birmingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi
    i would go with egr valve if everything els looks ok as i had same light on and after i had it looked at was told it needed replaceing so lived with it for 18 months due to estimated cost of replacement .
    untill i found a thread on here to repair the egr did it in 40 mins and all has been great since and light went out after about 10 miles

  3. #3
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by 559 joe View Post
    hi
    i would go with egr valve if everything els looks ok as i had same light on and after i had it looked at was told it needed replaceing so lived with it for 18 months due to estimated cost of replacement .
    untill i found a thread on here to repair the egr did it in 40 mins and all has been great since and light went out after about 10 miles
    Cheers looks like your running a CDTi,mines a Dti.

    ??Looking at the grey cover on the EGR in the "How to" i posted some time ago..??Has anyone removed this,and if so ?is anything serviceable behind,?can it be cleaned etc..
    Here is the "How to thread"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. limp home mode
    By DAVIDD88 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 22nd September 2012, 09:12
  2. Limp Home mode
    By Bredsticz in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 12
    Last Post: 12th July 2012, 19:43
  3. limp home mode
    By fig in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 20th January 2010, 23:18
  4. CR2 going into limp home mode
    By plasma in forum Diesel Engine related
    Replies: 10
    Last Post: 17th April 2006, 20:45

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •