User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Wipers

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Wipers

    I know this has been covered many times but on a search there seems to be plenty of different answers on the fix.

    The last two days (first time I've seen much rain since i bought the car) the wipers work fine when first started but as I drive they gradually start to slow down and get juddery. Then stop completely and keep stopping at different points. I have to keep messing with the stalk to get them to clear the screen but no speed works properly.

    As always with this Fault, washers stop working too.

    As I was getting home tonight, I kept moving the stalk up and down to get them working again and they eventually stopped working at all (parked).

    After I'd parked up and switched ignition off and back on again I eventually got it to clear the screen again but still not working properly.

    Is it a flooded motor, does it need a new motor, maybe the earth mod?

    Cheers for any help

  2. #2
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Think this should have gone in main troubleshooting forum, sorry.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    anybody?

  4. #4
    Regular Member J P S's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Birmingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    sounds like a dodgy electrical connection or one that's getting wet.

    it cant be anything terminal as they would never work at all if it was surely.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sheffield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Had motor off and cleaned it up, didn't look that bad but still doing it in heavy rain so ordered a new motor.

    Will update if it fixes it.

  6. #6
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Vec_elite View Post
    Think this should have gone in main troubleshooting forum, sorry.
    In the correct place now.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Essex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Motor I reckon. My problem was the motor wipers had a mind of there own when the motors had it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wipers
    By slipperysam1984 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 19th November 2010, 13:53
  2. Which of these wipers?
    By mishima in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 31
    Last Post: 20th May 2009, 19:22
  3. Wipers...
    By ROY2593 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 3rd February 2009, 20:14
  4. wipers
    By baz2003uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 4th February 2008, 20:46
  5. Wipers
    By PTC8 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 4th February 2008, 12:05

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •