User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Keep losing the turbo switch on/off working again

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Keep losing the turbo switch on/off working again

    On a 2.0t any ideas no lights coming on fitted new boost sensors couple of month ago

  2. #2
    Regular Member vectra100turbo's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    my missus said mine did same thing yesterday no boost turned car off, back on then worked again i wouldnt be concerned about it being turbo itself as mine has new 1, try checking the intercooler pipe thet goes to throttle body that came loose on mine other week

  3. #3
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    you got a hole in ya dv or is it dumping to much air split boost pipe
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by paulvectrac View Post
    you got a hole in ya dv or is it dumping to much air split boost pipe
    I'll swap it for my forge one see if it makes any difference checked hoses seem to be fine

  5. #5
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    yes try that mate then report bak
    Vectra vxr custome remaps egr deletes dpf and diagnostic work all remaps are custome bench tuning avalible all genuine equipment PM for info

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Might ave been the Bailey dump valve as nor done it YET with the forge one

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Worksop
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    still doing this any more ideas

  8. #8
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Remove the aftermarket dv and run it in it's standard set up to eliminate that.
    Now I need a turbo to keep up!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 6th September 2014, 13:54
  2. Passenger Window switch not working
    By akeem in forum Bodywork & Interior
    Replies: 8
    Last Post: 29th December 2012, 05:37
  3. 2.0t boost trouble keep losing the turbo
    By tomo41 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 28th July 2012, 13:25
  4. Replies: 7
    Last Post: 27th November 2009, 19:43
  5. T/C switch fitted and working!!
    By mat100edt in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 5th March 2009, 08:49

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •