User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Wiper problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Wiper problem

    Not sure if this is in the right section - feel free to move if needs be:

    Wipers paying up but wierdly:

    When I get in car wipers will only work on fast setting. When I turn fast setting off they will work normally for a minute or two - I can wash screen etc. But then they'll go again and to get any action I have to move to full speed.

    This all started suddenly on Friday morning - all fine until then.

    Any suggestions?

    Thanks in advance

  2. #2
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mk1 renault scenic... I know I know but it drives

    Trim : Basic

    Engine : 1.6 16v

    Year : 2003

    Default

    Dodgy motor

  3. #3
    Regular Member dv8's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    West Mids
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Veccy C

    Trim : SRI

    Engine : CDTi


    Default

    had a similar problem not long after getting the car, VX said it was the motor which has the built in control module for it.. so replaced and since havnt had any problems.. maybe a good place to start!

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cheers guys

    are they easy to fit if I can get one myself? And are they the same for all vectras?

  5. #5
    Regular Member hadiislam's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had a problem with my wipers a few weeks back and managed to resolve the issue... problem wasn't with the motor or the wiper linkage but I had already bought and put the new parts on so wasn't able to return them... reason i say this is because I have now got a fully working second hand motor so feel free to make me an offer and i'm more than happy to send the motor to you?


    Ref: http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=146130

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    rolleyes

    Quote Originally Posted by hadiislam View Post
    I had a problem with my wipers a few weeks back and managed to resolve the issue... problem wasn't with the motor or the wiper linkage but I had already bought and put the new parts on so wasn't able to return them... reason i say this is because I have now got a fully working second hand motor so feel free to make me an offer and i'm more than happy to send the motor to you?


    Ref: http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=146130
    I'll come back to you if I can find out how easy it is to fit! I'm a bit of a "send it to the garage" driver

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper problem help!
    By gunno in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 31st March 2013, 21:22
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. 07 Wiper Problem
    By retroandy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 3rd July 2012, 21:21
  4. Wiper problem!
    By preecy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 21st December 2011, 14:18
  5. Another wiper problem!
    By Taffyopel in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 9th January 2009, 20:34

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •