User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Help

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    london
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused Help

    Hi,I have a prob. with rear fog light passenger side,bc said replace bulb,(replaced)still doesn't work.Any help will be great before going to garage.Maybe something easy which I can fix it.Thanks for any help.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    tidworth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    have you tried the fuse this may be the reason

  3. #3
    Regular Member Rapala's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Clackmannanshire Central Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The nearside rear fog lamp although fitted with a bulb is not wired up at the factory, some owners run a wire from the offside fog to the nearside one to get it to work.
    All Vec c models have only one working rear fog when they leave the factory.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    london
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    They was working both,my veccy is 1.8 sri vvt 07reg.And I don't know(the fuse) which one is,on the manual doesn't show,thanks for the help...

  5. #5
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 000

    Default

    The left hand side rear fog light is not wired in as standard. Yes there is still a bulb in there. A lot of members have wired theirs so the left dors work though. That may be the case with your previous Vectra.

  6. #6
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    Is this the same on the siggy

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Audley STAFFS
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by cristi35cdc View Post
    They was working both,my veccy is 1.8 sri vvt 07reg.And I don't know(the fuse) which one is,on the manual doesn't show,thanks for the help...
    IF both were working someone has done a mod,, check if there is a wire from the right fog light that has a bad connection,,,

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    london
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks I will look tomorrow.Thanks to all you gays

  9. #9
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Moved to the electrical trouble shooting section

    0-Large smile ......every time it's driven

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •