User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: poor performance

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default poor performance

    i have had same issues as others with vectra c 2.0 dti, constantly throw money at it , firstly it said egr but i wasnt sure it smoked held back below 3000 revs and eml on, faults codes changed all time but i changed mass air flow and it stopped smoking but still holds back, eml light, was off and spanner light kept coming on now eml light is on and no spanner as eml takes over the others, now fault is p0234 positive, so i now am at, drives ok but feels like holding back then the spanner light comes on and then holds back thats when have eml switched off, i have cleaned boost sensor im guessing it faulty, cant see pipes split, also the two actuator sloinoids does anyone know what way round the pipes go on both of them one feeds turbo the other at front side of radiator, they both say vac and out but got the car with pipes where they are and not sure which pipe goes where, thanks for any replies

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sipson
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    same problem here, I have some new vacuum pipes to install first, then if that fails will try the boost sensor, if I can find one, so far eurocarparts, GSF and Ebay don't have one.

    I'll let you know if the vac pipes sort it, but may not be until this weekend.

    Der! just realized your post is 2 weeks old, did you get it sorted?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Very poor performance 1.9 cdti
    By uk300bake in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 8th August 2012, 16:08
  2. Need help, veccy 1.6 poor performance..
    By bedo13 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 18
    Last Post: 2nd April 2011, 20:13
  3. 3.0V6cdti Poor Performance
    By Les Scott in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 13
    Last Post: 30th November 2008, 15:56
  4. very bad shuddering poor performance.
    By jaff in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 13th August 2008, 20:06
  5. Vectra 1.8 poor performance
    By scotstrucker in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 29th July 2008, 17:41

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •