User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: 3rd injector wiring

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Thetford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused 3rd injector wiring

    Hey all. I have a 07 vectra cdti (150) I've read of problems with the 3rd injector wiring
    When looking at pictures of posts it seems everyone that has a problem with it has yellow clips but when I had a look at mine they were blue :? Does this still mean I need to replace my wiring or not?

  2. #2
    Regular Member AntSSSS's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Middlesex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2008

    Mileage : 100k

    Default

    No - blue clip'd plugs are the new ones mate.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Thetford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by AntSSSS View Post
    No - blue clip'd plugs are the new ones mate.
    Thanks mate

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Oxford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quick note to say thanks to the brilliant write-up with pics elsewhere in this forum, today I sorted out my No. 3 injector plug wiring. For everyone, interesting to note that the old connectors (I plan to do the other three eventually) will not grip a small piece of card, the same thickness as the blades in the injector. So understandable that there was a problem, although I didn't even have a flicker from the EML. Sorted though - now goes better as well as losing the misfire at a steady throttle at 1500 rpm.
    Cheers guys!!

    Sorry for the poor quality pic - you can see what a gap there is in the connectors; I broke away the very brittle plastic end and pushed them out.
    Refitted all the plugs with a light smear of Durite anti-corrosion electrical grease (used it for years on wiring blocks etc, great stuff)


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Injector Wiring Loom (common fault on 3rd injector)
    By Vaux-Man-G in forum Parts for sale
    Replies: 3
    Last Post: 8th October 2010, 12:18
  2. 3rd injector wiring kit
    By Sebastian in forum Parts for sale
    Replies: 1
    Last Post: 11th October 2009, 18:02
  3. 3rd Injector Wiring Mod DONE....and......
    By Vaux-Man-G in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 20th September 2009, 09:41
  4. 3rd Injector Wiring Mod-Help please
    By Vaux-Man-G in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 19th September 2009, 13:13
  5. 3rd Injector wiring Fix??
    By bigpaw35 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 16th August 2009, 11:13

Visitors found this page by searching for:

vectra c injector wiring site:www.vectra-c.com

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •