User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Cd30 mp3

  1. #1
    Regular Member GoldenWonder's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Cd30 mp3

    Quick question, my 2006 Vec had the CD30 in it (with a code), if I get a CD30 MP3 from ebay do I just need the code, or does it need programming in at a dealers as well?

    If so, whats the point of the code?!

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    South West
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The headunit and the screen are whats known as "married" ie they both require the same code in order to work.

    If you buy only the CD30 MP3 from ebay, it will either have to be Tech2 Cleared so it can be re programmed to your existing screen via Tech2, or if it has not been cleared, you will need the current code for the CD30 MP3 so it can be coded into your car.


    The best option for you would be to buy a CD30 MP3 and screen as a pair. As long as the screen and headunit are removed from the same vehicle, it will fit straight into yours without the need for any programming.

    Hope this helps

  3. #3
    Regular Member GoldenWonder's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for that - does that mean the 'new' CD30 would work in my car but just wouldn't work with the screen?

    Might see if I can get the screen on ebay as well - cheaper than visiting a dealer and have them take my eyes out for a 2 minute job.

  4. #4
    Full Member RBH's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North Lanarkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    86 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : VECTRA

    Trim : SRI XP NAVI

    Engine : VVT

    Year : 2008

    Mileage : 73,166

    Default

    wud the cd30 mp3 and screen from an astra h fit the vectra c?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitting Parrot MKi9200- Can it run through CD30 aux?(does CD30 even have aux!?)
    By dibble750 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2013, 02:20
  2. Quick CD30 to CD30 MP3 question
    By Chip in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2012, 00:47
  3. Cd30 & bid
    By KyleSxi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 25th April 2012, 15:50
  4. CD30 to CD30 MP3 Conversion
    By yysnet in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 15th October 2010, 00:20
  5. Replacing CD30 with CD30 MP3
    By Marky in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 15th August 2007, 13:38

Visitors found this page by searching for:

astra h cd30 mp3 fit a vectra c

vectra c cd30 mp3

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •