User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Rear wiper not working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Rear wiper not working

    Hi, I have an 08 vectra c. My problem is the rear wiper will not work. All functions on the stalk are fine but there is no power to the rear wiper.

    I have checked all fuses and theres no live to the fuse in the boot when you turn on ignition ( there are some permanently live fuses). If I put a direct live to the wiper fuse then it will work from the stalk as normal.

    Does anyone know if there is a relay that switches the boot fuses to live with the ignition? Any help appreciated, Thanks.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Winsford, Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Vectra- View Post
    Hi, I have an 08 vectra c. My problem is the rear wiper will not work. All functions on the stalk are fine but there is no power to the rear wiper.

    I have checked all fuses and theres no live to the fuse in the boot when you turn on ignition ( there are some permanently live fuses). If I put a direct live to the wiper fuse then it will work from the stalk as normal.

    Does anyone know if there is a relay that switches the boot fuses to live with the ignition? Any help appreciated, Thanks.
    I've got an 06 reg Vectra C, only just bought it, done 46k, rear wiper doesn't work for me either, fuse looks good?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. rear wiper not working?
    By crinks85 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 3
    Last Post: 5th March 2012, 21:18
  2. Rear Wiper not working. help
    By Ayrcomm in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 9
    Last Post: 23rd December 2009, 23:01
  3. Rear wiper stopped working!!
    By marwen in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 10th September 2009, 21:29
  4. wiper not working???
    By thompo5 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2008, 18:10
  5. Rear Wiper Not Working
    By djr69uk in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 21st August 2008, 15:57

Visitors found this page by searching for:

vectra c rear wiper not working

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •