User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: No Rev Counter / Limp Home Mode

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default No Rev Counter / Limp Home Mode

    Hi,

    Would really appreciate any help / advice.

    My car is a Vectra 2.0 LS DTI 2004 year.

    Over the last few weeks I've noticed that when accelerating, on occasion, the car revs rather high and doesn't accelerate as smoothly as it should.

    Anyway, today, whilst driving along at about 70mph the car suddenly went into 'limp home mode' The yellow spanner light came on and also the symbol to the right which shows a car in a triangle with two skid marks (sorry not very technical).

    Perhaps significantly, the rev counter has stopped working. I was able to get home at about 60mph but the car sounds like a tractor in first and second gear. The speedo and temperature gauges seem to be ok.

    Any ideas would be appreciated.

    Thanks


    Mat

  2. #2
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Egr possibly

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Limp Home Mode
    By spennny in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 21st October 2012, 20:28
  2. limp home mode
    By FRANKA in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 8
    Last Post: 24th September 2011, 12:04
  3. Limp home mode
    By llanddewi in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 4th December 2010, 18:25
  4. help. limp home mode
    By mad4stela in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 20th May 2007, 18:54

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •