User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: 0003

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    south wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 0003

    Just done the pedal trick on my siggy 3.0v6 elite and it's given me 0003 any advice or help would be great as i hope it won't cost the earth as things are tight at the moment. Thanx alot.

  2. #2
    spoons
    Guest

    Default

    Thats your Secret Service Reference Number... Moneypenny will be in contact shortly. Over and out.

  3. #3
    Regular Member disco dan's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Southport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






  4. #4
    Regular Member disco dan's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Southport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by spoons View Post
    Thats your Secret Service Reference Number... Moneypenny will be in contact shortly. Over and out.

  5. #5
    Regular Member markj23's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    you done the fuel filter lately ?

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    south wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yes changed the fuel filter last week.

  7. #7
    Regular Member markj23's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sounds like its not the right one or not working correctly did you have fault before you changed it?

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    south wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanx disco dan it says fuel volume regulator circuit low, any ideares wot this is and how to fix it thanx.

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    south wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Not sure if the code was up before i changed the filter, the filter is from vauxhall, it kept going into limp mode when pulling up hill with the caravan on, and when the tempt is up to 90 it cuttsout while ticking over,so i changed the filter to see but still cutsout sorry to go on a bit but really would like to get to the bottom of this problem.

  10. #10
    Regular Member markj23's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    think it might be a tech2 job then as when on tech2 you can see fuel pressure as it might be pump or regulator and you don't want to swap regulator if its the pump, In saying that did it only happen when going up hill? sounds like the gravity and poor pumping might be the problem how many miles is car/fuel pump

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •