User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: cd70 fault

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    leicestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default cd70 fault

    Hi all im new to the forum ive got a 2005 2.0 dti Signum Elite and its great really enjoying it apart from one issue the ****** radio.... the dealers have said it thinks its connected to a bootloader thats why the volume wont turn up on the radio side,but there is no bootloader in the car !!
    Can anyone help with my dilema
    many thanks Andy

  2. #2
    Regular Member 6009tristanb's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    bispham, blackpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    welcome to the site their will be plenty of people on here that odds on will know about the cd70 i have one in mine but touch wood had no problems with it their was a thread last night that went on about a eeprom as his system was going bonkers you could try this whilst you are waiting
    but you need to put your qestion in the electircal and ice section so you can get the people who now to read it for the answers
    click on this link its worth a try to see if it works
    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=145520

  3. #3
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Have you tried resetting the eeprom ?

  4. #4
    Regular Member CristianTM's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    ROMANIA, Eastern Europe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If you fail, please contact me.

    CristianTM.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    leicestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Tried re-setting the eeprom to No avail still keeps saying connected to boot loader.Even the dealers cant get it to reset im at my witts end with the ****** thing... it all works apart from the volume

  6. #6
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    I would suggest that your dealer tries a new Firmware or Language Disk, to reset / reflash all the drive information.

    He may need to pull the battery for an hour or so first.

    Otherwise, I would suggest either getting your dealer to replace the head-unit...

    or if it is out of warranty, then get in touch with Cristian TM..

    he is an electronics whizz with these things, whom I respect a lot

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 9th July 2011, 22:19
  2. Cd70 Navi Cd Fault
    By toughmat in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 18th February 2011, 22:28
  3. CD70 navi fault
    By mky82 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 16th February 2011, 22:15
  4. CD70 Unusual fault?
    By elanmac in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 14th October 2010, 21:35
  5. Cd70 nav scroll wheel fault
    By Fearns in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 21st January 2009, 23:10

Visitors found this page by searching for:

vectra c cd70 faults

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •